Supa de galuste de post

de Krystyan Trendy in Supe, 29 Noi 2013 | 16827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri de gris
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita de delikat de legume
  • verdeata
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste de post:

Se curata legumele ,apoi se spala cu apa rece .Ceapa se toaca si se pune la calit putin in ulei . Cand ceapa se rumeneste usor ,adaugam apa,sare, morcovii intregi si bucatele de ardei gras.Punem si delikatul,apoi incepem sa pregatim galustele .


Amestecam grisul cu faina si sare si punem cate putina apa calduta pana cand compozitia de galuste devine ca o smantana groasa .


Cand toate legumele au fiert,reducem flacara la aragaz si punem cate o lingura de compozitie galuste . Lasam 5 minute sa fiarba ,apoi inchidem flacara si mai lasam 5-10 minute oala cu un capac deasupra .


La sfarsit adaugam verdeata ,spalata in prealabil si tocata marunt.

 

TIPS-URI

1

Am scos morcovii separat .Daca doriti, puteti sa ii adaugati in farfuria cu supa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

nadea68 1

29.11.2013, 22:00

merisor 1

29.11.2013, 22:08

Buna supa de post!

laura_n 1

01.12.2013, 10:56

imi place multa supa cu galuste, fie ea de pui sau de post

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de cartofi cu carnati