Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se curata legumele ,apoi se spala cu apa rece .Ceapa se toaca si se pune la calit putin in ulei . Cand ceapa se rumeneste usor ,adaugam apa,sare, morcovii intregi si bucatele de ardei gras.Punem si delikatul,apoi incepem sa pregatim galustele .
Amestecam grisul cu faina si sare si punem cate putina apa calduta pana cand compozitia de galuste devine ca o smantana groasa .
Cand toate legumele au fiert,reducem flacara la aragaz si punem cate o lingura de compozitie galuste . Lasam 5 minute sa fiarba ,apoi inchidem flacara si mai lasam 5-10 minute oala cu un capac deasupra .
La sfarsit adaugam verdeata ,spalata in prealabil si tocata marunt.
1
Am scos morcovii separat .Daca doriti, puteti sa ii adaugati in farfuria cu supa .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult