Supa de galuste de post

de Krystyan Trendy in Supe, 29 Noi 2013 | 34796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri de gris
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita de delikat de legume
  • verdeata
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste de post:

Se curata legumele ,apoi se spala cu apa rece .Ceapa se toaca si se pune la calit putin in ulei . Cand ceapa se rumeneste usor ,adaugam apa,sare, morcovii intregi si bucatele de ardei gras.Punem si delikatul,apoi incepem sa pregatim galustele .

Amestecam grisul cu faina si sare si punem cate putina apa calduta pana cand compozitia de galuste devine ca o smantana groasa .

Cand toate legumele au fiert,reducem flacara la aragaz si punem cate o lingura de compozitie galuste . Lasam 5 minute sa fiarba ,apoi inchidem flacara si mai lasam 5-10 minute oala cu un capac deasupra .

La sfarsit adaugam verdeata ,spalata in prealabil si tocata marunt.

TIPS-URI

1

Am scos morcovii separat .Daca doriti, puteti sa ii adaugati in farfuria cu supa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

nadea68 1

29.11.2013, 22:00

Merisor 1

29.11.2013, 22:08

Buna supa de post!

laura_n 1

01.12.2013, 10:56

imi place multa supa cu galuste, fie ea de pui sau de post

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste