Supa de rosii mexicana la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de laura_n in Slow Cooker, 11 Mar 2016 | 3817 vizualizari

 

O noua zi din dieta mea, o noua provocare, insa si o reteta usoara si gustoasa, ideala pentru zilele de post. 
Ador mancarurile picante, cu rosii multe, unde mai pui ca am in dotare si niste nebunii de ardei care au mers la fix cu aceasta supa.
Lejera, cremoasa, insa tare "harnica" daca intelegeti ce vreau sa spun. Cred ca mergeau si niste nachos langa ea, insa puteti adauga voi, eu am stat cuminte.
Secretul supei sta in modalitatea de preparare, asa molcom, intocmai ca un sos de paste. Astfel, am apelat din nou la prietenul din dotare, slow cooker Crock-Pot , am stiut ca misiunea asta va fi floare la ureche pentru el. Asa a si fost, a tors cuminte doua ore si mi-a dat cea mai savuroasa supa de rosii care mi-a dat senzatii maxime :))))
Avantajele acestui aparat sunt multiple, insa cel mai mult imi place ca toarce cuminte, linistit, la temperaturi scazute, iar mancarea gatita la foc mic si indelung, iese tare gustoasa!
Sper sa va fie de folos mai ales daca va place gustul de rosii si mancati si picant!
 

 

INGREDIENTE

  • 800 g cuburi rosii (decojite)
  • 1 capatana usturoi
  • 400 g mix prefiert (porumb, mazare, ardei rosu)
  • sare grunjoasa
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel (busuioc)
  • 1 vrf cutit paprika afumata iute
  • 1 ardei rosu iute
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii mexicana la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Spumam cuburile de rosii impreuna cu 2 catei de usturoi si 2 rondele de ardei iute, cu ajutorul unui blender, adaugam 1 lingurita sare grunjoasa si 2 linguri ulei de masline. Adaugam 2-3 fire de patrunjel sau busuioc. 

Conectam aparatul Crock-Pot, turnam in vasul aparatului compozitia de rosii, adaugam restul de usturoi tocat marunt. Acoperim cu capacul, selectam functia low, durata de 2 ore, timp in care putem face treaba nestingheriti.

Dupa doua ore, ridicam capacul, amestecam cu o lingura de lemn, gustam, daca mai e cazul, mai adaugam sare, putina paprika iute si punem si mixul de legume prefierte. Daca aveti legume crude, prelungiti durata de coacere ulterior la o ora.

Acoperim din nou, selectam functia low pentru inca 30 minute.

Dupa expirarea timpului de preparare, aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 Digital trece automat pe modul pastrare la cald, un avantaj maxim mai ales daca nu servim imediat.

Supa se serveste fierbinte, are un efect maxim garantat, in sensul ca e destul de spicy. Are o textura cremoasa, gust savuros de rosii si extra picanta. Daca nu mancati picant, eliminati ardeiul si paprika, si lasati doar usturoiul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii mexicana la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura bicolora la slow cooker Crock-Pot Digital 4,7L