Supa Gogu-Pintenogu cu taitei de casa la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 5 Noi 2017 | 4076 vizualizari

 

Gogu-Pintenogu a fost un cocosel tanar pe care mama mi l-a donat in scopuri umanitare, adica sa fac eu o supa delicioasa care sa scoata raceala din mine......Profitand de prelungirea ''singura acasa parte neecranizata'' am pus  de-o supa din cocos crescut la mama-n batatura, baietii mei nu servesc oratanii de la tara, iar cum gusturile nu se discuta, nici eu nu discut discutii inutile......Gogule, buna supa ai facut......:))))))

 

INGREDIENTE

  • tacamuri de la un cocosel tanar de tara ( adica crescut la tara sau bio cum ii zic unii )deci cap, gat, gheare, tartita si coaste...ca si cocosul are coaste.....:)))))
  • 1/2 morcov
  • 1/2 pastranac
  • 4-5 cepe mici de tot
  • 1 ardei capia nu foarte mare
  • sare
  • piper
  • Pentru taitei
  • 1 ou
  • 1 lingurita de ulei masline
  • un praf de sare
  • cca 150 g faina
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Gogu-Pintenogu cu taitei de casa la slow cooker Crock-Pot:

Am spalat bine tacamurile lui Gogu-Pintenogu, apoi le-am asezat in oala de la slow cooker-ul Crock-Pot 2.4 l. Legumele le-am curatat si le-am taiat rondele, morcovul si pastarnacul, ceapa am curatat-o si am lasat-o intreaga, ca de aia am ales-o mica, iar ardeiul l-am taiat jullien. Am pus si legumele peste carne, am presarat putina sare si apoi am umplut vasul cu apa, am pus capacul si am setat functia hight. Apoi m-am apucat de taietei.

Am pus faina pe blatul de lucru, am facut o gaura-n mijloc, am presarat sare, am pus oul si uleiul de masline, apoi am framntat un aluat tare, aluat ce am inceput sa-l intind cu facaletul cat mai subtire posibil. Dupa ce am intins bine de tot, am presarat faina pe suprafata foii si apoi am rulat-o. Cu un cutit ascutit bine, am inceput sa tai ruloul foarte subtire, apoi am desfacut in fasiute nu foarte lungi si am imprastiat pe masa de lucru sa se usuce cat timp Crock-Pot-ul isi face treaba, adica vreo 3 ore. Din cand in cand, am verificat si am luat spuma formata.

Dupa 3 ore, am scos carnea din vas (e vasul prea mic si de aceea am scos carnea ), am pus taiteii si am mai lasat cca 30 min. Apoi am taiat patrunjel verde, am potrivit de sare si piper si am servit cu pofta....zau ca mi-a luat raceala si-a dat cu ea de pamant.....

Sar`na Gogu-Pintenogu, ai fost delicios.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Gogu-Pintenogu cu taitei de casa la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa cu legume si somon la slow cooker Crock-Pot