Supa peruana de cartofi dulci cu branza Feta, dovlecei si caju

de Satisfyyourcravings in Supe, 23 Mar 2018 | 1214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 cub concentrat de legume
  • sare, piper
  • ulei
  • 2 lingurite otet balsamic
  • 200 grame cartofi dulci
  • 250 de grame cartofi
  • 1 dovlecel
  • 2 lingurite cumin pudra
  • 2 lingurite paprika pudra
  • 4 fire coriandru/ patrunjel
  • 100 grame branza Feta
  • 20 grame Caju, prajite, nesarate
  • 2 bucati ciabatta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa peruana de cartofi dulci cu branza Feta, dovlecei si caju:

Se preincalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius. Se toaca ceapa si se piseaza usturoiul.


Se curata cartofii de coaja si se taie in cuburi mari, iar dovlecelul in cuburi mici.


Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-o cratita cu fund dublu si se soteaza usturoiul si ceapa 1 minut, la foc mediu. Se adauga jumatate din cantitatea de cumin si paprika si se gateste cateva secunde. Se adauga 700 ml de apa, cubul concentrat si cartofii si se aduce la punctul de fierbere. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mediu 15 minute.


Intre timp, se toaca coriandrul si caju si se taie Feta cuburi.


Se incalzesc ciabatta 6-8 minute in cuptor.


Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie si se soteaza dovlecelul, la foc mediu, 6-8 minute. La final, se adauga sare si piper.


Se paseaza supa cu ajutorul unui blender vertical, adaugand apa daca este nevoie. Se adauga otetul balsamic, sare si piper.


Se serveste cu Feta, dovlecelul sotat, Caju, coriandru si restul de cumin pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa peruana de cartofi dulci cu branza Feta, dovlecei si caju" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

24.03.2018, 20:04

elucubratiiculinare 1

25.03.2018, 09:06

interesanta

Ancutsa 1

27.03.2018, 14:17

Deosebita!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv fursecuri cu parmezan si mix de seminte

ieri la 21:53

Desert placinta rulata cu fructe de padure

ieri la 20:53

Tarta cu branzeturi, rosii si baby spanac

ieri la 19:53

Painici pufoase cu ciocolata, fara zahar

de Rocsi 9

ieri la 19:49

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de cartofi cu afumatura si tarhon