Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Rita Ilies in Slow Cooker, 21 Mar 2016 | 5961 vizualizari

 

Se spune cu supele sunt un pansament pentru stomac. Tocmai de aceea, m-am gândit să vă aduc o supă bună potrivită și pentru perioada postului. 
E ușor picantă, dar hrănitoare și plină de ”carnea pământului”, ceea ce-nseamnă că e plină de vitamine. E gătită lent cu ajutorulCrock-Pot slow cooker 4,7 L Digital, aparatul de gătit la temperaturi reduse care de vreun an de zile îmi e foarte mare ajutor în bucătărie. 
Ceea ce face această supă și mai specială este brânza tofu, o brânză vegetală obținută din lapte de soia. De-li-cioa-să!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon albe și brune
  • 10 cm rădăcină de praz
  • 1 morcov mic
  • ardei roșu
  • pastă de ardei iute
  • 150 g brânză tofu afumată
  • 200 ml smântână vegetală
  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 300 ml apă
  • sare roz
  • piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Am spălat și am curățat legumele. Am tăiat ciupercile, prazul și ardeiul iar morcovul l-am ras. Le-am pus în vasul ceramic al aparatului de gătit slow cooker Crock-Pot și le-am stropit cu uleiul de măsline. Am adăugat o parte din smântână și 300 ml apă.

Restul de smântână îl păstrăm pentru final.

După ce am conectat aparatul la sursa de curent, am setat funcția ”high” și am programat mașina de gătit la 3 ore. Între timp am pregătit brânza tofu, puțin ardei roșu extra și smântâna. 

În ultimele 30 de minute de gătire, am adăugat brânza, ardeiul și restul de smântână și am potrivit gustul cu sare și piper și pastă de ardei iute. Am servit-o caldă cu felii de pâine crocantă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Porc teriyaki la slow cooker Crock-Pot 4,7 L