Surimi cu sos Aioli

de elucubratiiculinare in Fructe de mare, 24 Feb 2012 | 5984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g surimi,
  • 50 g unt,
  • o salată verde
  • Pentru sos:
  • 1 gălbenuș de ou,
  • 1 lingură muștar Dijon,
  • 1 căpățână usturoi,
  • 1 lingură zemă de lămâie
  • sare,
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Surimi cu sos Aioli:

Decongelăm surimi peste noapte la frigider. Desfacem frunzele de la salata și le spălam bine, apoi le lăsăm la scurs.


Facem sosul Aioli, rețeta o găsiți AICI.


Topim untul într-o tigaie mare, eventual un wok. Prăjim surimi în untul încins pentru câte 2-3 minute pe fiecare parte. Când sunt gata se scot pe un platou să se răcească, apoi se vor tăia în două sau trei bucățele fiecare. Împărțim salata pe farfurii, aranjăm bucățele de surimi și punem sosul în mijloc. Sau se pot amesteca toate într-un castron mai mare și apoi se porționează.


Poftă bună!


PS: Untul în care am prăjit surimi se poate adăuga și el peste salată, sau nu, depinde de voi. :)



Daca ti-a placut reteta noastra "Surimi cu sos Aioli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

24.02.2012, 20:44

mamaieelena 1

25.02.2012, 09:03

gaby_gabytza 1

25.02.2012, 13:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6412 puncte

mihaelar63

6404 puncte

Constelatialeu

6275 puncte

Panacris

6179 puncte

Ancutsa

5290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pandispan cu capsuni
  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu ananas si chilli