Tacaud la cuptor in sos aromat

de Sylvia in Peste, 6 Noi 2010 | 5005 vizualizari

COMENTARII (15)

Sylvia 1

06.11.2010, 11:49

Va invit la peste

ela 1

06.11.2010, 12:11

wow cum arata

marcela1979 1

06.11.2010, 12:38

daca i peste vin si eu

giuliana 1

06.11.2010, 12:38

superrrrrrrrrrrr

Corinuta 1

06.11.2010, 12:46

Sylviuta, n-ai vrea tu sa m-adopti pe mine?

lia maria 1

06.11.2010, 12:48

ce bine aratasi cat o fi de bunnnnnnn

Sylvia 1

06.11.2010, 15:46

Ela multumesc de laude

Sylvia 1

06.11.2010, 15:46

Carla te servesc cu o portie cu mare drag

Sylvia 1

06.11.2010, 15:47

Giuliana si Lia multumesc de laude

Sylvia 1

06.11.2010, 15:47

Corina ar fi o super idee te adopt cu drag ca as avea cu cine sta la povesti si la bucatarit

ionix 1

07.11.2010, 11:00

bey, eu n-am auzit de tacaud pana acum... dar accept orice peste

Bucataras Medi 1

07.11.2010, 16:18

nici eu nu am auzit ionix dar nu refuz o portie..................peste nu refuz niciodata .........aratos mai este............

Adinacarla 1

07.11.2010, 19:32

am ajuns si eu

vero_closca 1

07.11.2010, 20:21

tare bun si aspectuos pestele tau!

vanilla 1

09.11.2010, 17:35

nu am auzzit niciodata de pestele asta, dar nui contest valoare!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cald cu peste