Taitei cu varza si piper

de Sidy in Paste, 10 Sep 2010 | 3218 vizualizari

 

Cele mai bune paste fainoase pentru aceasta reteta sunt cele patrate la forma...
Si daca le faceti in casa sunt si mai bune....

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 pachet taitei patrati( daca sunt de casa sunt si mai buni)
  • piper proaspat macinat
  • sare
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu varza si piper:

Varza se toaca marunt cu mixerul si se sareaza.Taiteii se pun in apa clocotita care fierbe si in care s-a pus sare. Se fierb 8 minutesi se lasa sa se odihneasca in apa fierbinte 5-10 minute.


Varza taiata se pune la calit in ulei, invartindu-se sa nu se prinda de fundul vasului. Cand este gata calita se presara cu piper macinat, putin mai mult.Taiteii scursi de apa se rastoarna peste varza calita si se amesteca bine. Daca mai este nevoie se adauga sare si piper.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu varza si piper" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Corinuta 1

10.09.2010, 10:17

Imi plac de mor!

Miha 1

10.09.2010, 10:23

Interesant!

silvi0ara 1

10.09.2010, 10:26

Aici nu pot sa refuz o portie.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa fara ou.