Taitei picanti cu Steak si Creveti lipiciosi in sos Hoisin

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 29 Sep 2015 | 714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura alune neprajite si nesarate, decojite
  • 1 lingura seminte de susan
  • 1/2 chili
  • 1 bucata de 1 cm de ghimbir proaspat, decojit
  • 1/2 legatura coriandru proaspat (poate fi inlocuit cu patrunjel)
  • 1 fir ceapa verde
  • 100 grame taitei chinezesti
  • 1 catel de usturoi
  • 50 grame creveti
  • 2 linguri sos Hoisin
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lime
  • cateva frunze de salata
  • 1/2 cutie creson
  • 100 grame Steak vita
  • 1/2 lingura mix 5 condimente chinezesti
  • 1 lingura ulei de susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei picanti cu Steak si Creveti lipiciosi in sos Hoisin:

Se prajesc alunele si susanul, intr-o tigaie fara ulei, cateva minute. Se scot intr-un bol mic.


Se presara sare, piper si mixul de condimente peste steak si se prajeste intr-o tigaie fierbinte cu ulei de susan, cateva minute, intorcand-o frecvent.


Cu ajutorul unui robot de bucatarie, se amesteca si toaca chiliul, ghimbirul, ceapa si jumatate din cantitatea de coriandru (patrunjel).


Se fierb taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.


Intr-o tigaie, se soteaza mixul obtinut anterior, se adauga catelul de usturoi, pisat, apoi crevetii. Se amesteca, se adauga sosul Hoisin, sosul de soia, sucul de la 1 lime si restul de coriandru/patrunjel.


Se scurg taiteii si se adauga in tigaia cu creveti, adaugand putina apa fierbinte, pentru a obtine o consistenta cremoasa.


Se feliaza steak-ul in fasii de 1 cm grosime.


Se impart taiteii in boluri, se aseaza frunzele de salata pe margini, crevetii si bucatile de steak deasupra si se presara creson, alunele si semintele de susan deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei picanti cu Steak si Creveti lipiciosi in sos Hoisin" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Satisfyyourcravings 1

29.09.2015, 21:04

Panacris 1

29.09.2015, 21:26

-Licurici- 1

30.09.2015, 09:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite pentru micul dejun cu ciuperci, branza si sunca presata