Talmes-balmes

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2020 | 1090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mamaliga
  • 3 pahare malai
  • 11 pahare apa
  • 2 lingurite sare
  • 50 g unt
  • Umplutura
  • 450 g branza telemea de oaie
  • 4 oua
  • 4 linguri smantana
  • cascaval ras pentru ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Talmes-balmes:

Se pune apa cu sarea la fiert in ceaun pentru o mamaliga mai moale.


Se presara deasupra 1 lingura de malai si se lasa la fiert.


Cand fierbe se micsoreaza focul, se pune malaiul in ploaie si se amesteca bine cu telul sa nu faca cocoloase.


Se fierbe 15 minute amestecand cu telul si cand se ingroasa cu o lingura de lemn mai mare.


Cand este aproape gata se pune untul, se amesteca bine inca 2-3 minute pe foc si este gata.


Ouale se fierb, se curata si se taie marunt.


Intr-un castron se amesteca ouale fierte cu branza rasa si smantana.


Intr-un vas mai mare se pune jumatate din mamaliga moale.


Se pune amestecul de branza si deasupra restul de mamaliga.


Se amesteca bine si este gata.


Se serveste calda si se orneaza farfuria cu cascaval ras.


Pofta Buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Talmes-balmes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

28.04.2020, 01:42

RuxyRux 1

09.05.2020, 00:58

Vai, ce bunatate! Nu te refuz!

MotanLaOale 1

09.05.2020, 02:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5392 puncte

Constelatialeu

4752 puncte

mihaelar63

4714 puncte

Rocsi

4666 puncte

Panacris

3686 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert briose cu afine
  • 31

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

  • 04

    J

  • 05

    V

  • 06

    S

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cascaval la cuptor