Tarta cu branza si capsuni

de Dea_Dea in Dulciuri, 23 Mai 2013 | 3296 vizualizari

 

Un deliciu!!

 

INGREDIENTE

BLAT:

  • 300 gr biscuiti
  • 100 gr unt

CREMA DE BRANZA

  • 300 gr branza
  • un praf de sare
  • 4 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • 2 oua

GLAZURA

  • 300 gr capsuni
  • 4 linguri zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si capsuni:

Blatul


Biscuitii se macina sau se zdrobesc.Untul se topeste si se racoreste si se toarna peste biscuiti , se framanta pana se leaga.


Se pune in tava de tarta si se da la rece pana se face crema de branza.


CREMA DE BRANZA:


Branza , zaharul, sarea, esenta de vanilie si coaja de portocala se pun toate intr-un castron si se mixeaza cu blender-ul.


Albusurile de la oua se bat spuma si se adauga galbenusurile, se omogenizeaza bine.


Se pun peste crema de branza si se amesteca impreuna.


Se scoate de la frigider blatul, se pune crema de branza si se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 15-20 min.


Se scoate si se lasa la racorit.


Intre timp capsunile se curata, se spala si se taie in jumatate, se pun in cratita cu zaharul si se lasa la foc mic pana cand siropul lasat de capsuni incepe sa se lege.


Se lasa la racorit si se pune peste crema de branza, se da la frigider .


POFTA BUNA!!


 

TIPS-URI

1

In loc de branza se poate folosi crema de branza.

2

In loc de capsuni se pot folosi si alte fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Alina26 1

23.05.2013, 14:04

foarte buna!!!

merisor 1

23.05.2013, 14:58

Uite ce deliciu cu capsuni ai si tu! Dau o felie de tort, dai una de tarta?

Dea_Dea 1

23.05.2013, 15:55

Ohh Merii, cum sa nu !!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza de vaci si fructe