Tarta cu branza si capsuni

de Dea_Dea in Dulciuri, 23 Mai 2013 | 4741 vizualizari

 

Un deliciu!!

 

INGREDIENTE

BLAT:

  • 300 gr biscuiti
  • 100 gr unt

CREMA DE BRANZA

  • 300 gr branza
  • un praf de sare
  • 4 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • 2 oua

GLAZURA

  • 300 gr capsuni
  • 4 linguri zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si capsuni:

Blatul

Biscuitii se macina sau se zdrobesc.Untul se topeste si se racoreste si se toarna peste biscuiti , se framanta pana se leaga.

Se pune in tava de tarta si se da la rece pana se face crema de branza.

CREMA DE BRANZA:

Branza , zaharul, sarea, esenta de vanilie si coaja de portocala se pun toate intr-un castron si se mixeaza cu blender-ul.

Albusurile de la oua se bat spuma si se adauga galbenusurile, se omogenizeaza bine.

Se pun peste crema de branza si se amesteca impreuna.

Se scoate de la frigider blatul, se pune crema de branza si se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 15-20 min.

Se scoate si se lasa la racorit.

Intre timp capsunile se curata, se spala si se taie in jumatate, se pun in cratita cu zaharul si se lasa la foc mic pana cand siropul lasat de capsuni incepe sa se lege.

Se lasa la racorit si se pune peste crema de branza, se da la frigider .

POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

In loc de branza se poate folosi crema de branza.

2

In loc de capsuni se pot folosi si alte fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Alina26 1

23.05.2013, 14:04

foarte buna!!!

Merisor 1

23.05.2013, 14:58

Uite ce deliciu cu capsuni ai si tu! Dau o felie de tort, dai una de tarta?

Dea_Dea 1

23.05.2013, 15:55

Ohh Merii, cum sa nu !!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu jeleu de zmeura si mascarpone