Desert tarta cu branza si piersici

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 19 Aug 2017 | 3873 vizualizari

 

Am pregatit o tarta simpla si va invit sa o incercati.
Branza a fost facuta de catre bunica sotului meu din lapte prins. Gasiti aici modul de preparare daca doriti si voi branza proaspata.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200 g faina
  • 50 g zahar
  • un plic de zahar vanilat (8 g)
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • 100 g unt
  • Umplutura:
  • 420 g branza proaspata de vaci
  • 100 g zahar
  • 1 plic de zahar vanilat (8 g)
  • 1 lingura de gris
  • 1 ou
  • 700 g piersici + o lingura de zahar
  • Diametru tava: 28 cm
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta cu branza si piersici:

Faina, zaharul, zaharul vanilat, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se introduce apoi la congelator.

Cat timp sta aluatul la congelator, se pregateste umplutura.

Intr-un castron, se pun branza proaspata de vaci, zaharul, zaharul vanilat, grisul si oul si se amesteca.

Piersicile se spala, se curata cu ajutorul unui cutit de piele si de samburi si se feliaza.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se scoate aluatul din congelator si se intinde putin cu ajutorul unui sucitor pe masa de lucru infainata. Se asaza apoi intr-o tava pentru tarte, unsa cu unt si se inteapa din loc in loc cu o furculita. Se adauga compozitia cu branza. Se asaza feliile de piersici circular, incepand dinspre exterior catre interior si se presara o lingura de zahar peste ele. Se introduce tava la cuptor pana cand blatul tartei este copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta cu branza si piersici" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu mere si crema diplomat