Tarta cu branza si spanac

de diana_k in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2014 | 4016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluatul pentru tarta
  • 250 grame faina
  • 160 ml apa calduta
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de sare
  • Umplutura:
  • 500 g spanac
  • 300 grame branza sarata
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 catei usturoi
  • 4 linguri de smantana
  • sare, piper
  • 8 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si spanac:

Faina se amesteca cu drojdia, apa calduta, apoi se aduaga sarea si uleiul. Se framanta aluatul si se lasa la odihnit.


Intre timp se pune o oala cu apa pe foc, cand incepe sa fiarba apa se adauga spanacul. Se lasa 5 minute sa fiarba, se scurge de apa si taie marunt.


Ceapa se taie rondele, usturoiul se toaca si el si se pun la calit impreuna in ulei incins. Se adauga spanacul si se mai tine pe foc 3 minute, se da deoparte si se lasa sa se racoreasca putin.


Se adauga branza sfaramata, smantana si 3 oua batute cu furculita, se amesteca compozitia, se da gust cu sare si piper.


O tava de copt cu fundul detasabil se unge cu unt si se presara cu faina.


Se intinde foaia de aluat, se aseaza in tava avand grija sa tapetam si peretii vasului cu aluat.


Se inteapa din loc in loc cu furculita si se toarna compozitia de cu spanac.


Se fac mici gropite si se sparg 5 oua in ele.


Se da tava la cuptor pentru 40-45 de minute la 180 de grade.


Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

04.06.2014, 18:26

poa 1

27.04.2015, 09:05

Arata foarte bine!

RuxyRux 1

03.04.2016, 22:46

Arata minunat! La multi ani frumosi si sanatosi scumpo!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

11882 puncte

mihaelar63

10730 puncte

oanapl

9685 puncte

Rocsi

7318 puncte

Constelatialeu

6755 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de miel reteta la ceaun
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de avocado cu ton

de Lau 9

ieri la 21:54

Prajitura cu crema de portocale de post

de Rocsi 9

ieri la 20:28

Cartofi Duchesse, cu branza sarata

de RODIMUR 7

ieri la 12:42

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu branzeturi