Tarta cu ciocolata si cirese

de Angelina_Elena in Prajituri, 27 Iun 2013 | 1225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • cirese (vreo 30)
  • 3 oua mici
  • 100 g ciocolata cu lapte + 1 lingura lapte
  • 100 g faina
  • 100 g unt
  • 25 g zahar pudra
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • Decor:
  • 90 g ciocolata cu lapte
  • 2 linguri lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciocolata si cirese:

Spalam cirese si le scoatem samburii.


Ciocolata o topim pe baie de aburi impreuna cu laptele, apoi o lasam sa se racoreasca.


Untul in topim partial, adaugam zaharul pudra si il mixam pana se intareste iar.


Cand ciocolata s-a racorit adaugam untul peste ea si mixam bine.


Adaugam ouale unul cate unul, mixand bine dupa fiecare.


Apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si mixam bine.


Tapetam cu hartie de copt o tava rotunda cu diametrul de 25 cm.


Punem aluatul in tava si asezam deasupra ciresele.


Dam tava la cuptorul preincalzit pana trece testul scobitorii.


Am scos tarta din tava si am lasat-o sa se raceasca.


Am topit ciocolata cu laptele pe baie de aburi si am decorat tarta.


Portionam si papam cu pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciocolata si cirese" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Angelina_Elena 1

28.06.2013, 13:38

multumesc Loredana!

Angelina_Elena 1

28.06.2013, 13:38

multumesc Dea!

Lau 1

28.06.2013, 15:01

sigur este delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu cirese