Desert tarta cu cirese si capsuni

de dantes in Dulciuri, 12 Iul 2020 | 1823 vizualizari

 

Retete de vara

 

INGREDIENTE

  • Faina alba 200gr
  • Unt 100 gr
  • Oua 1 buc
  • Lapte 50 ml
  • Zahar 10 gr.
  • Sare un varf de cutit
  • Pentru umplutura
  • Capsuni 300 gr.
  • Cirese 200 gr
  • Zahar vanilat 50 gr.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta cu cirese si capsuni:

 

Punem in vasul robotului toate ingredientele pentru blat.

Mixati in vasul de la robot ingredientele pentru blat pana obtineti un aluat nelipicios si moale.

Inveliti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 15 minute.


Presarati faina pe blatul de lucru si intindeti aluatul, apoi transferati-l intr-o tava de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina.


Taiati marginile de aluat care depasec tava, puneti deasupra o hartie de copt si umpleti tarta cu boabe de fasole sau linte. Aluatul care prisoseste il intindem din nou pe blat si il taiem in fasii de circa 1 cm.

Coaceti blatul la 180°C pentru 10 minute, iar cand incepe sa se rumeneasca usor pe margini, indepartati hartia de copt cu boabele de fasole.

Puneti deasupra ciresele fara samburi si capsunele taiate in jumatati, toate amestecate cu zaharul vanilat pudra si fasiile de aluat in forma de grilaj.

Introducem din nou tava la cuptor pentru inca 10 minute. Se serveste dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta cu cirese si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu fructe