Tarta cu dovlecei

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2012 | 4881 vizualizari

COMENTARII (24)

Mutulica 1

16.10.2012, 09:58

saru' mana ! Am vrut sa te salut , fara nicio legatura cu dovleceii .

portiadelumina 1

16.10.2012, 10:10

Ce fain arată

MotanLaOale 1

16.10.2012, 10:13

buna buna

corina241 1

16.10.2012, 10:26

yammyyyy

Rocsi 1

16.10.2012, 10:37

Tu vii numai cu bunatati

La Ancuta 1

16.10.2012, 10:48

Costel, nu prea esti prieten cu dovleceii?

La Ancuta 1

16.10.2012, 10:49

Multumesc Padre

La Ancuta 1

16.10.2012, 10:49

Vladimir

La Ancuta 1

16.10.2012, 10:50

Corina, Rocsi multumesc

Mutulica 1

16.10.2012, 10:52

ba am inceput sa mananc , dar am vrut sa punctez ca de tine eram mai interesat .

T I M E A 1

16.10.2012, 10:59

E super tarta asta. Fara branza e chiar perfecta

cristeena20 1

16.10.2012, 12:29

arata supoer!!!!!

Miha 1

16.10.2012, 12:31

Te invidiez pentru asa tarta frumoasa si delicioasa!

La Ancuta 1

16.10.2012, 12:47

Timi, barbatii mei, daca nu avea branza nu o mancau )

La Ancuta 1

16.10.2012, 12:49

Miha, partea masculina a familiei a spus ca lipseste carnea

Angelina_Elena 1

16.10.2012, 14:39

foarte apetisanta!

adry88 1

16.10.2012, 14:58

foarte buna

Lau 1

16.10.2012, 15:17

ce bine arata

elucubratiiculinare 1

16.10.2012, 16:14

in poza arata demential
in realitate arata dublu demential

_Alina_ 1

16.10.2012, 17:45

e superba!

diaconta 1

16.10.2012, 19:59

Ioooooiiiiiii cum arata tu Ancuto tre' sa umblu' cu mopu' dupa mine

BuburuzaBubu 1

16.10.2012, 21:28

Pofff ce pofta mi-ai facut!!!

La Ancuta 1

17.10.2012, 08:16

Va multumesc mult dragelor

La Ancuta 1

17.10.2012, 08:17

Dia, asa faci doua lucruri in acelasi timp

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecei