Desert tarta cu fructe de padure (fara gluten si low-carb)

de Catalina L in Dulciuri, 16 Noi 2019 | 4042 vizualizari

 

O tarta/prajitura cu fructe de padure, fara faina de  grau si cu indulcitor natural in loc de zahar.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/08/tarta-cu-fructe-de-padure-fara-faina-si.html

 

INGREDIENTE

  • 150 gr de fructe de padure congelate
  • 110 gr pudra de migdale
  • 50 gr faina de cocos
  • 1 varf de sare
  • 1/2 pachet de praf de copt
  • 3 oua
  • 70 gr de indulcitor natural érythritol (sau 100 gr de zahar)
  • 125 gr de unt topit
  • 3-4 linguri de lapte
  • 1 lingura de apa de flori de portocali
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta cu fructe de padure (fara gluten si low-carb):

Incalziti cuptorul la 150°C.

Ungeti cu unt o forma de cuptor - 20/20 cm.

Amestecati 1 lingura din pudra de migdale cu fructele congelate.

Amestecati restul de pudra de migdale cu faina de cocos si praful de copt.

Separati albusurile de galbenusuri.

Bateti albusurile spuma cu un praf de sare.

Frecati galbenusurile cu zaharul, adaugati fainele amestecate.

Am pus un pic de lapte caci mi se parea prea groasa compozitia.

Incorporati treptat albusurile.

Varsati in forma unsa si nivelati suprafata.

Puneti deasupra fructele de padure si apasati-le usor cu palma in compozitie.

Dati la cuptor si coaceti timp de 50 de minute.

Lasati sa se raceasca complet.

Taiati-o in portii si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta cu fructe de padure (fara gluten si low-carb)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Adi 1

17.11.2019, 11:57

Buna!

Rocsi 1

17.11.2019, 14:01

Imi place si as servi o portie!

lucy2002 1

17.11.2019, 16:25

Adauga comentariu...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Marrillenringe-inelase cu gem de caise