Tarta pufoasa cu struguri

de lilik in Prajituri, 25 Noi 2010 | 5722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr struguri
  • 200 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 gr unt
  • 1/2 de pliculet praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta pufoasa cu struguri:

spalam strugurii si desfacem fiecare boaba ca sa ii scoatem samburii.

batem ouale cu zaharul si praful de sare pana se face spuma,apoi adaugam treptat untul topit si faina cu praful de copt.amestecam bine compozitia apoi adaugam strugurii.

punem compozitia intr-o tava(20 cm) unsa si tapatata cu faina,iar deasupra presaram putin zahar.

dam la cuptorul preancalzit la 180° timp de 45 min circa(eu fac intotdeauna testul cu scobitoarea pt k nu toate cuptoarele coc la fel).

cand  e gata lasam sa se raceasca si decoram cu zahar pudra...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta pufoasa cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

corina241 1

25.11.2010, 23:46

ce pufoasa

Sylvia 1

26.11.2010, 18:00

Tare mult imi place reteta asta, am eu o slabiciune pentru prajiturile cu struguri

lilik 1

27.11.2010, 12:27

fetele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta Clatita nemteasca, usor de preparat, pufoasa si delicioasa

ieri la 14:22

Desert fin de ciocolata reteta de mousse fin si gustos

ieri la 10:09

Reteta Zacusca de vinete, cum sa prepari zacusca traditionala, pas cu pas

pe 07.09 la 19:18

Cum sa pregatesti cel mai bun pui asiatic, reteta rapida si aromata pentru o cina perfecta

pe 06.09 la 19:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3008 puncte

bucatarasa

1100 puncte

- Andreea -

1010 puncte

vasimur

136 puncte

Lau

Lau 9

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piersici