Tiramisu

de diaconta in Prajituri, 25 Aug 2010 | 10355 vizualizari

 

Un dulce pentru cand ti-e lene sa te complici.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet mare piscoturi Savoiardi
  • 1 cutie cu doua plicuri Crema Tiramisu
  • lapte
  • cafea
  • sirop de zahar
  • lamaie
  • cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Se amesteca praful pentru crema cu lapte si se mixeaza pana se obtine o crema omogena.


Se prepara o ceasca de cafea.


Pentru ca nu-mi place gustul pronuntat de cafea la Tiramisu,am facut un compromis si jumatate din piscoturi la inmoi in sirop de zahar cu multa lamaie ,iar cealalta jumatate in cafea.


Se inmoaie piscoturile si se aseaza un rand de piscoturi,un rand de crema.Ultimul strat va fi de crema si se presara cu cacao amestecata cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

gaby_duceag 1

07.11.2011, 23:38

dia, aici nu gasesc mascarpone decat cu18ron
e prea scump..nu ma indur sa dau

danakarin 1

08.11.2011, 04:13

gaby_d -sa stii ca iese f. bun si cu brinza la cutie 40 % grasime, eventual inca o lingura -doua de smintina...si nici nu te paste appoplexia
Mascarpone- o fi el bun da si are la grasime.....

diaconta 1

08.11.2011, 08:31

Gaby,o fi musai sa-ti trimit niste mascarpone,acum chiar e la oferta.Numai asa o sa faci si tu Tiramisu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu la pahar