Tiramisu reţetă adaptata

de diaconta in Prajituri, 25 Aug 2010 | 12713 vizualizari

 

Un dulce pentru cand ti-e lene sa te complici.-Tiramisu reţetă adaptata

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet mare piscoturi Savoiardi
  • 1 cutie cu doua plicuri Crema Tiramisu
  • lapte
  • cafea
  • sirop de zahar
  • lamaie
  • cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă adaptata:

Tiramisu reţetă adaptata

Se amesteca praful pentru crema cu lapte si se mixeaza pana se obtine o crema omogena.

Se prepara o ceasca de cafea.

Pentru ca nu-mi place gustul pronuntat de cafea la Tiramisu,am facut un compromis si jumatate din piscoturi la inmoi in sirop de zahar cu multa lamaie ,iar cealalta jumatate in cafea.

Se inmoaie piscoturile si se aseaza un rand de piscoturi,un rand de crema.Ultimul strat va fi de crema si se presara cu cacao amestecata cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă adaptata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

gaby_duceag 1

07.11.2011, 23:38

dia, aici nu gasesc mascarpone decat cu18ron
e prea scump..nu ma indur sa dau

danakarin 1

08.11.2011, 04:13

gaby_d -sa stii ca iese f. bun si cu brinza la cutie 40 % grasime, eventual inca o lingura -doua de smintina...si nici nu te paste appoplexia
Mascarpone- o fi el bun da si are la grasime.....

diaconta 1

08.11.2011, 08:31

Gaby,o fi musai sa-ti trimit niste mascarpone,acum chiar e la oferta.Numai asa o sa faci si tu Tiramisu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu piscoturi, crema de vanilie si banane