Tiramisu

de madi_marin in Prajituri, 28 Aug 2010 | 9378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 19 piscoturi
  • 500 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
  • 50 g zahar pudra vanilat
  • cafea preparata
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Se bate frisca spuma tare. Se amesteca cu mascarpone si zahar vanilat.


Se tapeteaza o tava de cozonac cu folie de plastic si se pune in strat de crema, se aseaza doua randuri de piscoturi trecute rapid prin cafeaua preparata de-a lungul tavii, se acopera cu alt strat de crema si deasupra se pune un alt rand de piscoturi trecute doar pe o fata prin cafea, de data asta de-a latul tavii pana ce se acopera complet.


Se da la rece pana a doua zi cand se rastoarna din forma si se orneaza dupa imaginatie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

rivka 1

30.08.2010, 18:31

am revenit sa vad felia(eu ca babele ) si l-am si pus la favorite ...
imi place ca e simplu si fara ou crud!

madi_marin 1

30.08.2010, 18:54

danis, rivka....ma bucur ca va place....

Dana Cristea - pusikmea 1

30.08.2010, 21:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu frisca si glazura oglinda