Tiramisu

de lilik in Dulciuri, 16 Dec 2010 | 5180 vizualizari

 

Asta nu e varianta originala....e adaptata gusturilor noastre.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de Savoiardi
  • 3 galbenusuri
  • 4-5 linguri de zahar
  • 300 gr mascarpone
  • 300 ml frisca lichida
  • 50-100 gr ciocolata rasa
  • cacao
  • cafea decafeinata(fara cafeina)
  • zahar pt cafea
  • lapte pt cafea
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Prima data facem cafeaua pe care o indulcim si o lungim cu lapte,apoi o lasam sa se raceasca.


Pregatim crema:


batem galbenusurile cu zaharul pana se devin ca o crema,apoi adaugam mascarpone si amestecam pana devine o crema omogena.


batem frisca si o adaugam la crema de mascarpone.amestecam si dam crema la frigider.


punem cafeaua racita intr-un vas adanc.


insiropam savoiardi unul cate unu si facem un strat pe un platou,peste care vom pune un strat de crema si deasupra cremei presaram ciocolata rasa.


continuam cu un alt strat de savoiardi,apoi crema si ciocolata si tot asa pana se termina savoiardi.


terminam cu un strat de crema peste care presaram cacao si ciocolata.


dam la frigider 3 ore minim.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

adasev12 1

16.12.2010, 22:54

originala sau nu, e o prajitura excelenta...zic eu....mie imi place!

giuliana 1

17.12.2010, 08:57

yam yam

lilik 1

17.12.2010, 09:33

multumesc tuturor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu portocale