Tiramisu reţetă adaptata

de lilik in Dulciuri, 16 Dec 2010 | 7043 vizualizari

 

Asta nu e Tiramisu reţetă originală ....e adaptata gusturilor noastre.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de Savoiardi
  • 3 galbenusuri
  • 4-5 linguri de zahar
  • 300 gr mascarpone
  • 300 ml frisca lichida
  • 50-100 gr ciocolata rasa
  • cacao
  • cafea decafeinata(fara cafeina)
  • zahar pt cafea
  • lapte pt cafea
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă adaptata:

Tiramisu reţetă adaptata

Prima data facem cafeaua pe care o indulcim si o lungim cu lapte,apoi o lasam sa se raceasca.

Pregatim crema:

batem galbenusurile cu zaharul pana se devin ca o crema,apoi adaugam mascarpone si amestecam pana devine o crema omogena.

batem frisca si o adaugam la crema de mascarpone.amestecam si dam crema la frigider.

punem cafeaua racita intr-un vas adanc.

insiropam savoiardi unul cate unu si facem un strat pe un platou,peste care vom pune un strat de crema si deasupra cremei presaram ciocolata rasa.

continuam cu un alt strat de savoiardi,apoi crema si ciocolata si tot asa pana se termina savoiardi.

terminam cu un strat de crema peste care presaram cacao si ciocolata.

dam la frigider 3 ore minim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă adaptata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de lamaie