Tiramisu

de adriana_bobu in Prajituri, 30 Ian 2011 | 3767 vizualizari

 

E o reteta usoara care nu necesita folosirea cuptorului.

 

INGREDIENTE

  • 36 piscoturi
  • o cutie mica de frisca Hulala
  • 3 linguri cafea(pentru sirop)
  • 1 lingura cafea (pentru ornat)
  • o cana apa
  • 3 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • o lingura Whisky
  • o lingura cacao 
  • 1 plic budinca vanilie
  • 300 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Se ard intr-un ceaun 3 linguri zahar dupa care se sting cu cana de apa, adaugand apoi cafeaua. Se da deoparte la rece si se adauga lingura de whisky. Intr-un vas inalt se toarna frisca lichida si se mixeaza adaugand si putin zahar vanilat. Din plicul de budinca se prepara cu lapte si zahar vanilat crema. Intr-un vas yena se pune un strat de piscoturi insiropate in cafeaua pregatita si racorita apoi un strat de frisca, inca un strat de piscoturi insiropate si apoi crema de vanilie si stratul final de frisca. Se uniformizeaza si apoi se cerne o lingura de cacao amestecata cu una de cafea. Ce a rezultat ....vedeti...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

adriana_bobu 1

31.01.2011, 19:30

ma bucur ...mirela

marcela1979 1

31.01.2011, 19:36

adriana_bobu 1

31.01.2011, 21:52

carla....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Kinder Bueno