Tiramisu 2

de Lavinia in Torturi, 31 Dec 2012 | 2189 vizualizari

 

Si acum ultima reteta din acest an,un tiramisu mare si gustos !Va doresc un an nou fericit tuturor!>:D

 

INGREDIENTE

  • 800 g piscoturi
  • 1 kg mascarpone de calitate
  • 6 galbenusuri
  • 200 g zahar pudra
  • 350 ml frisca lichida
  • 2-3 picaturi esenta de rom
  • 600 ml cafea tare+150 ml Amaretto
  • 50 g cacao pudra sau nesquik
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu 2:

Mixam galbenusurile cu zaharul pudra si romul pana se albesc si devin ca o spuma.Le adaugam peste mascarpone si amestecam bine.Separat mixam frisca si o adaugam si pe ea amestecand usor.


Asamblare: un rand de piscoturi insiropate,un rand de crema si tot asa pana terminam.Decoram cu cacao sau nesquik.


(al meu are 3 randuri de piscoturi dar e mareeeee:D puteti injumatatii cantitatile )

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu 2" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

adry88 1

03.01.2013, 14:04

bun

DanMonica 1

06.01.2013, 13:12

Lavinia 1

06.01.2013, 14:24

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu Dukan