Tiramisu

de brunetica in Dulciuri, 4 Dec 2011 | 1864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g. piscoturi
  • 500 g. mascarpone
  • 8 linguri de zahar
  • 5 oua
  • 500 ml. cafea decofeinizata
  • 5 linguri de  coniac vecchia romagna
  • cacao dulce( sa contina zahar)
  • 3  linguri de frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:


Separam albusurile de galbenusuri, galbenusurile le batem spuma cu mixerul si adaugam 5 linguri de zahar, 2 linguri de coniac , mascarponele si o lingurita de cacao(pentru a avea culoarea cappucino) ,continuam sa mixam pana rezulta o crema .


Albusurile le batem spuma si le incorporam cu crema, folosim o spatula si miscari delicate de jos in sus .


In cafea punem 3 linguri de zahar , 3 linguri de coniac si 3 linguri de frisca lichida, amestecam pina se topeste tot zaharul.


Intr-o tava asezam un strat de piscoturi inmuiate in cafea, peste piscoturi adaugam un strat de crema , pudram cu cacao si continuam cu alt strat de piscoturi, crema si la urma pudram cu cacao .


Lasam la rece pentru a se insiropa prajitura si a nu se inmuia crema.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

oana_pisicutza16 1

04.12.2011, 20:31

foarte bun

gaby_gabytza 1

05.12.2011, 11:08

yammy

brunetica 1

05.12.2011, 11:57

Multumesc Oana pisicuta
Multumesc Antici gabytza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Tort Tiramisu