Tiramisu

de angyb in Prajituri, 10 Mar 2012 | 1935 vizualizari

 

Iubitul meu de vreo luna imi tot spune ca ar vrea sa mance tiramisu asa ca de 8 martie l-am pregatit ca sa nu se supere ca eu ies cu fetele sa petrecem ziua femeii.

 

INGREDIENTE

  • 400g piscoturi
  • 300ml cafea
  • 6 oua
  • 100g zahar+2,3 ligurite pt.cafea
  • 500g mascarpone
  • cacao
  • ciocolata rasa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Pentru inceput pregatiti cafeaua adaugati zaharul si lasati-o sa se raceasca.


Separati albusurile de galbenusuri.


Bateti spuma galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar pana cand devine o crema albicioasa.Adaugati mascarponele batand mereu.Separat bateti spuma albusurile cu restul de zahar pana devin o spuma densa ca si pt.bezea.


Adaugati albusurile la crema de mascarpone amestecand de sus in jos .


intr-o tava asezam piscoturile trecute prin cafea .Dupa ce am format un rand de piscoturi adugam crema si continuam pana cand se termina piscoturile.


Deasupra va ramane crema peste care adaugam cacao si ciocolata rasa.


se da la frigider 2,3 ore.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

VERONICA2607 1

11.03.2012, 09:38

bun

Aurelia 07_07 1

11.03.2012, 19:45

mamaieelena 1

12.03.2012, 13:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu