Tiramisu

de bursulica in Prajituri, 19 Mar 2012 | 2941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piscoturi (18 bucati)
  • 400 gr. mascarpone
  • 100 gr. frisca
  • 100 gr. zahar pudra
  • esenta de migdale
  • zahar vanilat
  • 1 pliculet capucino (3 in 1)
  • cacao
  • cafea la filtru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

In primul rand pregatim o cafea tare la filtru, aproximativ 3 cafele, apoi il lasam sa se raceasca.


Pregaatim crema: batem crema mascarpone si separat frisca cu zaharul pudra, adaugam zaharul vanilat si esenta de migdale, pliculetul de capucino, asa pur si simplu. Apoi ambele le vom combina cu grija (fara sa frecam prea tare), crema este gata.


Inmuiem piscoturile in cafeaua racita (inmuiatul trebuie sa mearga foarte repede, doar introducem piscotul in cafea si il scoatem, asta e tot).


Asezam piscoturile pe o tava lunga (9 piscoturi pe un nivel), punem un rand de crema apoi din nou 9 piscoturi. Apoi deasupra mai punem putina crema si presaram cacao pudra (se pudreaza cu ajutorul unei strecuratoare fine). Optional se poate presara si fulgi de migdale prajite!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Sim0na 1

20.03.2012, 21:58

Imi place!!!

Laly 1

21.03.2012, 10:44

Imi place

MIUTA 1

21.03.2012, 13:29

Si mie imi place,vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu (reteta originala)