Tiramisu

de Steffy in Prajituri, 5 Mai 2012 | 3631 vizualizari

 

Un dulce dorit mereu de noi este tiramisu si cum sotului meu nu ii place cafeaua, am inlocuit-o cu cacao si esenta de rom. Va recomand acest delicios si apetisant desert.

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete duble de piscoturi Boromir
  • 500 g frisca Hulala
  • 250 g mascarpone
  • 2 iaurturi Danone Cremoso
  • 200 g zahar pudra
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri zahar tos
  • o lingura cacao
  • 2 esente de rom
  • bilute de cacao pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Frisca o facem conform instructiunilor de pe pachet si o punem la frigider.


250 ml lapte+2 linguri zahar tos+o lingura cacao se pun la fiert si apoi se da la rece. Se adauga cele 2 esente de rom.


Se mixeaza mascarponele impreuna cu cele 2 iaurturi si 200 g zahar pudra. Se adauga frisca peste crema de branza de mai sus.


Se inmoaie jumatate din piscoturi in cacaoa cu lapte si se aseaza intr-o tava cu peretii inalti. Se toarna 3/4 din crema obtinuta si se intinde in mod egal. Se aseaza apoi restul de piscoturi insiropate si se intinde crema ramasa.


Deaupra se orneaza cu bilute de cacao sau se poate rade ciocolata, dupa preferinta.


Prajitura trebuie sa stea la frigider cel putin 5 ore inainte de a fi taiata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Alinutza80 1

06.05.2012, 21:18

bun,bun

ionela2682 1

08.05.2012, 10:43

Geanina87 1

26.06.2012, 18:52

Un deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu