TIRAMISU

de ela in Dulciuri, 25 Ian 2010 | 5236 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr piscoturi
  • 250 gr mascarpone
  • 500 gr branza dulce
  • 1 plic tiramisu dr.otker
  • 200 ml lapte
  • 2 cappuccino ciocolata
  • 2 pliculete ness
  • 1 cappuccino milka
  • 200 ml frisca
  • 5 galbenusuri
  • 120 gr zahar pudra
  • 2 linguri lichior cirese cu ciocolata
  • 3 lingurite cacao
  • 30 ml coniac
  • ciocolata rasa 50 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA TIRAMISU:

Se face o cafea din plicurile de cafea cu 400ml apa fierbinte si se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu coniacul. Galbenusurile cu zaharul pudra se pun pe foc la bain marie pana se obtine o crema groasa dar nu se lasa sa fiarba.Se amesteca branza dulce cu mascarpone ,apoi se adauga compozitia de mai sus si lichiorul si se amesteca bine.Se lasa putin sa se raceasca apoi se amesteca cu frisca batuta.Piscoturile se inmoaie cateva secunde in cafea si se pun pe un platou in straturi succesive cu crema,ultimul rand fiind crema.Se presara cu cacaoa si cu ciocolata rasa.Se lasa la rece peste noapte

 

TIPS-URI

1

 se poate face si cu mai putine ingrediente.400gr piscot, 250gr branza dulce

Daca ti-a placut reteta noastra "TIRAMISU" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

gaby_duceag 1

11.02.2010, 20:45

la multi ani!fie sa ai parte de multa sanatate,putere de munca,bucurii multe!
\multi ani frumosi!

ela 1

11.02.2010, 21:06

multumesc Gabi

laura_n 1

05.06.2012, 15:54

Arata super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu lapte