Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Tiramisu reţetă rapida
instructiunile de preparare sunt si pe cutia cu amestec pt copt TIRAMISU
Tiramisu reţetă rapida
Se adauga amestecul pentru copt, 50g margarina moale, 3 oua si 50 ml lapte ,se pun intr-un vas si se amesteca cu mixerul la cea mai joasa treapta, pana ce preparatul devine cremos, apoi se mixeaza amestecul la cea mai inalta treapta timp de 3 minute. Aluatul se aseaza intr-o tava (35x32cm) pe o hartie de copt, se pune la copt in cuptorul preincalzit.cca.150°C, timp de cca.25 minunte
Lasati prajitura sa se raceasca si impartiti prajitura in doua parti
Pt pregatirea cremei se adauga praful de crema si 500 ml lapte rece,se pun intr-un vas si amesteca cu ajutorul mixerului
Pt sirop se incalzeste 300 ml lapte cu 3 linguri de zahar
Se insiropeaza cele doua bucati de blat cu laptele
Se decoreaza blatul cu crema si se presara pudra de cacao
Prajitura se lasa cel putin 2 ore la frigider
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult