Tiramisu reţetă rapida

de andreea_angelo in Prajituri, 20 Noi 2012 | 5080 vizualizari

 

Tiramisu reţetă rapida
instructiunile de preparare sunt si pe cutia cu amestec pt copt TIRAMISU

 

INGREDIENTE

  • o cutie de amestec pentru copt
  • 215 g amestec pt copt
  • 150 g praf de crema
  • 5 g pudra de cacao
  • adaugati pt aluat:
  • 50 g margarina moale
  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • pentru crema
  • 500 ml lapte rece
  • pt.sirop
  • 300 ml lapte
  • 3 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă rapida:

Tiramisu reţetă rapida

Se adauga amestecul pentru copt, 50g margarina moale, 3 oua si 50 ml lapte ,se pun intr-un vas si se amesteca cu mixerul la cea mai joasa treapta, pana ce preparatul devine cremos, apoi se mixeaza amestecul la cea mai inalta treapta timp de 3 minute. Aluatul se aseaza intr-o tava (35x32cm) pe o hartie de copt, se pune la copt in cuptorul preincalzit.cca.150°C, timp de cca.25 minunte

Lasati prajitura sa se raceasca si impartiti prajitura in doua parti

Pt pregatirea cremei se adauga praful de crema si 500 ml lapte rece,se pun intr-un vas si amesteca cu ajutorul mixerului

Pt sirop se incalzeste 300 ml lapte cu 3 linguri de zahar

Se insiropeaza cele doua bucati de blat cu laptele

Se decoreaza blatul cu crema si se presara pudra de cacao

Prajitura se lasa cel putin 2 ore la frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă rapida" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca