Tiramisu reţetă originală, cu frisca

de Lavinia in Prajituri, 18 Dec 2012 | 30130 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală, cu frisca
Unul dintre deserturile mele preferate :)

 

INGREDIENTE

  • 350-400 g piscoturi de calitate
  • 400 ml cafea tare+100 ml coniac/Amaretto
  • 500 g mascarpone
  • 3 oua
  • 150 ml frisca
  • 80 g zahar pudra
  • 30 g cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală, cu frisca:

Tiramisu reţetă originală, cu frisca

Mixati crema mascaropone pana devine spumoasa,adaugati treptat cate un galbenus,albusurile spuma cu zaharul pudra si frisca batuta bine.

Inmuiati piscoturile in cafeaua amestecata cu coniac/amaretto.(mie imi place f insiropat)

Puneti un strat de piscoturi.unul generos de crema si tot asa pana terminati(ultimul strat sa fie de crema)

Pudrati cu nesquik sau cacao din belsug si dati la rece minim 4-5 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală, cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (50)

Ina 1

19.12.2012, 20:59

la multi ani!

mirela0911 1

19.12.2012, 21:12

La multi ani!

Lavinia 1

19.12.2012, 21:57

Va multumesc din suflet pentru urari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
TiramisuTiramisu reţetă originală