Tiramisu

de Lavinia in Prajituri, 18 Dec 2012 | 24765 vizualizari

 

Unul dintre deserturile mele preferate :)

 

INGREDIENTE

  • 350-400 g piscoturi de calitate
  • 400 ml cafea tare+100 ml coniac/Amaretto
  • 500 g mascarpone
  • 3 oua
  • 150 ml frisca
  • 80 g zahar pudra
  • 30 g cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Mixati crema mascaropone pana devine spumoasa,adaugati treptat cate un galbenus,albusurile spuma cu zaharul pudra si frisca batuta bine.

Inmuiati piscoturile in cafeaua amestecata cu coniac/amaretto.(mie imi place f insiropat)

Puneti un strat de piscoturi.unul generos de crema si tot asa pana terminati(ultimul strat sa fie de crema)

Pudrati cu nesquik sau cacao din belsug si dati la rece minim 4-5 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (50)

Ina 1

19.12.2012, 20:59

la multi ani!

mirela0911 1

19.12.2012, 21:12

La multi ani!

Lavinia 1

19.12.2012, 21:57

Va multumesc din suflet pentru urari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!