Tiramisu reţetă originala, cu frisca

de Constelatialeu in Prajituri, 13 Ian 2013 | 4752 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originala, cu frisca
Chestia asta care-si spune tiramisu e printre preferatele leutului meu ( pentru cine nu stie,am un baiat care e tot in zodia leu,ca si mine) Eu nu sunt consumatoare de cafea,asa ca am inlocuit cafeaua cu ness-ul,tot ceva negru,dar parca mai compatibil cu ce-mi place mie...

 

INGREDIENTE

  • 6 galbenusuri
  • 300 g zahar
  • 500 g mascarpone
  • 500 ml frisca
  • ness
  • cca 50 piscoturi
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originala, cu frisca:

Tiramisu reţetă originala, cu frisca

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana se topeste zaharul( am facut si varianta cu ele pe baie de aburi,sa nu mai ai senzatia de crud),se adauga branza mascarpone si se amesteca incet,pana devine omogema crema.Separat se bate frisca bine( eu prefer frisca din smantana,dar merge si cu hulala) si se adauga peste compozitia de mai sus.Se pregateste ness-ul cu apa,sa fie destul de tare.Piscoturile se inmoaie in ness,nu foarte mult,ca riscam sa devina terci.

Asamblare,intr-o tava,platou mai inat,ce avem la indemana,alternam strat de piscoturi cu crema la final este crema care va fi pudrata cu cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originala, cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reteta cu crema Dr. Oetker