Tiramisu

de ianculubita in Prajituri, 29 Mar 2013 | 2445 vizualizari

 

Una din prajiturile preferate,nu pentru ca reteta este de la fata mea,ci pentru faptul ca este foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete piscoturi de sampanie
  • 50 ml lichior Amaretto
  • 2 cesti cu cafea tare
  • 500 g mascarpone
  • 5 galbenusuri
  • 150 g zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Pentru crema frecam galbenusurile cu zahar, adaugam branza apoi esenta de vanilie

Pe un platou, punem un rand de piscoturi inmuiati in cafea cu amaretto, apoi crema deasupra, iar piscoturi si tot asa pana se termina, ultimul rand fiind crema, dupa care pudram cu cacao

Dam prajitura la frigider 1-2 h dupa care se poate servi.

 

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti amareto,puteti adauga coniac de buna calitate sau nimic

2

optional in crema pentru cine vrea mai multa,puteti adauga si frisca

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

ianculubita 1

13.04.2013, 08:06

Valclaudia 1

27.09.2013, 20:21

ce frumos ai decorat desertul! Super!!

ianculubita 1

28.09.2013, 12:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!