Tiramisu

de andremys in Torturi, 24 Apr 2013 | 2528 vizualizari

 

va propun aceasta reteta de tiramisu,va garantez ca va iesi cel mai bun tiramisu pe care l-ati mancat...foarte important sa respectati intocmai reteta, sa nu va abateti deloc pt a avea rezultatul dorit, un Tiramisu ca la mama lui :)

 

INGREDIENTE

  • 6 galbenusuri
  • 1 albus
  • 30 gr zahar praf
  • 500 g  mascarpone
  • 1 plic de ness
  • 1 pachet mare piscot de savoya
  • 1 ibric cafea neindulcita
  • 150 ml lichior Tanita
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

CREMA: se freaca cu mixerul galbenusurile cu albusul si zaharul.


Intr-un alt bol mascarpone se amesteca cu telul sau mixerul


In alt bol se bate frisca cu mixerul si se adauga peste plicul de ness


Apoi se amesteca toate cele 3 compozitii


SIROPUL PT PISCOTURI:cafeaua rece si neindulcita peste care se adauga lichiorul


Inmuiem piscoturile in cafea, adaugam crema deasupra si repetam procesul pana terminam compozitia, iar la sfarsit cernem cacao cu o strecuratoare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

diana_k 1

25.04.2013, 09:39

adry88 1

25.04.2013, 10:00

bun

marianascarlat 1

29.04.2013, 22:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Tiramisu