Tiramisu

de hashul in Prajituri, 6 Mai 2013 | 1370 vizualizari

 

Delicios... asa ceva nu gasesti nici la restaurant :)
Va rog sa va lamuriti singuri!

 

INGREDIENTE

  • Un pachet mare de piscoturi (adica 2 seturi mici)
  • Cafea neindulcita - 1 L
  • Mascarpone 500 gr
  • Oua - 6 buc
  • Smantana - 200 gr
  • Zahar 400 gr
  • Cacao pentru pudrat
  • un praf de sare
  • esenta migdale
  • esenta rom
  • praf de frisca - 1 plic
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

La inceput facem cafeaua pentru ca ea trebuie racita pana terminam crema de facut. Cand s-a racit punem o lingurita esenta de rom in ea si o lasam deoparte.


Se separa albusurile de galbenusuri. Peste galbenusuri punem jumatate din cantitatea de zahar si frecam bine pana se topeste. Apoi punem branza mascarpone pastrata la frigider pana atunci, si amestecam bine.


Batem albusurile cu un praf de sare si restul de zahar ,iar la sfarsit adaugam plicul de praf de frisca. Cand este gata turnam albusurile peste compozitia de galbenusuri.


La sfarsit punem smantana si esenta de migdale.


Luam o tava mai inalta si punem un rand de piscoturi insiropate bine in cafea si turnam jumatate din compozitie peste ele. Apoi mai punem un rand de piscoturi orientate in sens opus fata de primele si turnam restul de crema pana le acoprim bine.


Pudram cu cacao si o bagam la frigider musai pana a 2-a zi. :))


Eu am rezistat, nu stiu voi!


Pofta buna si va asigur ca e mai delicioasa decat la orice cofetarie!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

06.05.2013, 21:09

E cel mai delicios pregatit in casa

hashul 1

07.05.2013, 15:09

Da Dia, nu am vrut sa cumpar nimik si am facut cate ceva din fiecare tara . Au fost delicioase toate!

Ina 1

28.05.2013, 14:08

Foarte bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu