Tiramisu

de gyorgy in Dulciuri, 16 Mai 2013 | 1167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml Cafea rece ca gheata
  • Un pachet de piscoturi
  • O cutie mascarpone 250 g
  • Frisca 500 ml
  • 20 - 30 g Cacao
  • 1 Esenta rom
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Facem cafeaua si o punem la rece pentru a insiropa piscoturile.


Intr-un castron batem frisca, separat mixam mascarpone.


Amestecam crema de mascarpone cu frisca pana se omogenizeaza dar nu se distruge textura.


Apoi inmuiem piscoturile in cafeaua care inainte am pus esenta de rom.


Asezam in tava sau in pahar un strat de piscoturi apoi crema rezultata mai sus, nivelam (piscoturi,crema) si tot asa.


Presaram cu un strat de cacao.


Inainte de servire, se pune la rece timp de 2 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bya Ralu 1

16.05.2013, 10:09

MotanLaOale 1

16.05.2013, 10:21

Rocsi 1

16.05.2013, 23:46

Ce de bunatati ne-ai adus...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu cu banane