Tiramisu

de Zambareata in Prajituri, 17 Iun 2013 | 1090 vizualizari

 

Nu va lasati pacalit de poza ca la gust e super bun :)) Trebuie sa il laude cineva,nu?:))

 

INGREDIENTE

  • 400 g piscoturi
  • 400 g mascarpone
  • 3 oua
  • 80 g zahar
  • o esenta vanilie
  • 300 g cafea indulcita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Facem cafeaua o indulcim si o lasam la racit.


Separam albusurile de galbenusuri,galbenusurile le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc,adaugam mascarponele si esenta de vanilie si omogenizam bine.Separat batem albusurile spuma tare cu un praf de sare si adaugam peste crema de mascarpone amestecand usor.


Inmuiem cate un piscot in cafea si asezam pe un platou apoi intindem un strat de crema si continuam asa pana obtinem 3 straturi de piscoturi si 3 straturi de crema,ultimul strat fiind cel de crema!Strecuram cacao deasupra si dam la frigider pentru cateva ore!


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

_Alina_ 1

18.06.2013, 08:02

Constelatialeu 1

18.06.2013, 17:03

Ce haios !

Alina26 1

18.06.2013, 17:10

foarte bun!!!imi place mult tiramisu!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Desert Tiramisu