Tiramisu

de ana in Torturi, 5 Mar 2010 | 3743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 6 oua
  • 6 lg zahar
  • 8 lg de faina
  • 2 lg. ulei
  • 2 lg.apa
  • Crema
  • 250 gr mascarpone
  • 250 ml frisca
  • 1 iaurt mic
  • esenta de vanilie
  • cafea pt insiropat
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Blatul il facem ca pe pandispan,batem albusurile apoi incorporam zaharul ,apa,galbenusurile ,uleiul,faina.Coacem la foc potrivit .


Crema: batem frisca ,incorporam crema de branza ,iaurtul si aromam cu rom.


Taiem 3 discuri pe care le insiropam cu cafea cu rom .Pe primul disc punem crema ,asezam al 2-lea disc punem iar crema,asezam si al 3-lea disc apoi punem un strat suptire pe tot tortul si ornam cu pasta marshmallow.


Reteta pentru pasta:


150 gr. bomboane marshmallow


3 lg apa


zahar pudra cat cuprinde mai bine de 500 gr.


Bomboanele se pun intr-un castron cu apa si se dau la microunde 30 de secunde ,cat sa se inmaie .Apoi se adauga zahar si se framanta pana devine ca o coca.


Se pune intr-o punga si se tine peste noapte la frigider. O lucrati cum doriti(o sa fie cam tare la inceput ,eu am pus-o 2 sec la microunde ,dar nu mult sa se invarta odata)


Am scris in cea mai mare graba ,asa l-am si oranat ,am pici care plange langa mine .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

adnas54 1

13.03.2010, 00:06

Foarte interesant... arata minunat

ana 1

13.03.2010, 10:42

Multumesc camencita ,adnas

fluturas 1

14.03.2010, 23:32

arata foarte bine tortul tau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de visine si crema cu ricotta si ciocolata