Tiramisu

de Bunica in Prajituri, 13 Apr 2014 | 6704 vizualizari

 

Este un desert care-mi place foarte mult,dar pana acum nu m-am invrednicit sa fac.;)A iesit foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mascarpone de la Delaco
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri lichior Amaretto
  • 50 g. zahar
  • 200 ml. cafea preparata
  • 30 buc. piscoturi
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Preparam cafeaua si o lasam la racit.


Punem intr-un vas de mixer branza mascarpone si o mixam bine.


Adaugam cele 3 galbenusuri pe rand,zaharul si lichiorul Amaretto mixand in continuare.


Cafeaua se pune intr-un vas larg.


Luam un platou in care vom pune piscoturile.


Fiecare piscot se trece prin cafea.


Asezam un rand de piscoturi,un rand de crema,punand 3 randuri de piscoturi si terminand cu crema.


Deasupra pudram cu cacao.


Lasam la frigider 2-3 ore.

 

TIPS-URI

1

Piscoturile se trec foarte repede prin cafea pentru a nu se inmuia(doar se baga in cafea si se scoate repede).

2

Pudra de cacao o punem cu o strecuratoare,pentru a nu se forma cocoloase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

dantes 1

01.05.2014, 09:55

Delicios1 La multi ani!

Georghiouadriana23 1

01.05.2014, 14:14

Xandrinne 1

05.05.2014, 01:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu