Tiramisu

de robert_badica in Prajituri, 2 Ian 2015 | 8528 vizualizari

 

Am pregatit aceasta reteta,de revelion!A fost foarte buna!Va invit si pe voi sa o pregatiti!
Pe mine m-a cucerit definitiv! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cu piscoturi (cu patru randuri)
  • 500 ml. smantana
  • 500 ml. frisca Hulala
  • 250 gr. branza mascarpone
  • 200 gr. zahar
  • 6 linguri ness solubil
  • Decor:
  • 150 gr. ciocolata
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Pregatim toate ingredientele.Intr-un bol,punem branza mascarpone si zaharul. Cu ajutorul unui mixer amestecam pana ce zaharul se incorporeaza bine, circa 5 minute. Separat se bate frisca foarte bine. Se adauga peste frisca batuta smantana si se mai amesteca din nou. Peste smantana si frisca se adauga crema de branza frecata cu zaharul. Amestecam.


Nessul separat se amesteca cu cateva linguri de apa.


Intr-o tava se pune mai intai un strat de piscoturi inmuiate in ness, aveti grija, deoarece daca le tineti prea mult se rup. Peste stratul de piscoturi se adauga un strat de crema, apoi iarasi un strat de piscoturi si dupa crema ramasa. Ciocolata se rade si se pune deasupra tiramisului. Se da la rece cel putin 6 ore. Ideal ar fi sa stea 12 ore.

 

TIPS-URI

1

Se poate decora si cu ness sau cacao

2

Primul strat de piscoturi,nu trebuie foarte bine imbibat in ness,deoarece cand o sa il taiati se va rupe.

3

Puteti folosi si alta frisca....dar eu cred ca ideala ar fi cea Hulala,deoarece nu se inmoaie,ramane tare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

dantes 1

03.01.2015, 08:58

Super!

Krystyan Trendy 1

03.01.2015, 15:04

Delicios!!

Xandrinne 1

05.01.2015, 06:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu, varianta Oanei