Tiramisu reţetă originală

de robert_b in Prajituri, 2 Ian 2015 | 12246 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Am pregatit aceasta reteta,de revelion!A fost foarte buna!Va invit si pe voi sa o pregatiti! Pe mine m-a cucerit definitiv! :)

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 1 pachet cu piscoturi (cu patru randuri)
  • 500 ml. smantana
  • 500 ml. frisca Hulala
  • 250 gr. branza mascarpone
  • 200 gr. zahar
  • 6 linguri ness solubil
  • Decor:
  • 150 gr. ciocolata
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală

Pregatim toate ingredientele.Intr-un bol,punem branza mascarpone si zaharul. Cu ajutorul unui mixer amestecam pana ce zaharul se incorporeaza bine, circa 5 minute. Separat se bate frisca foarte bine. Se adauga peste frisca batuta smantana si se mai amesteca din nou. Peste smantana si frisca se adauga crema de branza frecata cu zaharul. Amestecam.

Nessul separat se amesteca cu cateva linguri de apa.

Intr-o tava se pune mai intai un strat de piscoturi inmuiate in ness, aveti grija, deoarece daca le tineti prea mult se rup. Peste stratul de piscoturi se adauga un strat de crema, apoi iarasi un strat de piscoturi si dupa crema ramasa. Ciocolata se rade si se pune deasupra tiramisului. Se da la rece cel putin 6 ore. Ideal ar fi sa stea 12 ore.

TIPS-URI

1

Se poate decora si cu ness sau cacao

2

Primul strat de piscoturi,nu trebuie foarte bine imbibat in ness,deoarece cand o sa il taiati se va rupe.

3

Puteti folosi si alta frisca....dar eu cred ca ideala ar fi cea Hulala,deoarece nu se inmoaie,ramane tare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală, cu banane