Tiramisu

de roxana_simona in Dulciuri, 26 Dec 2015 | 2719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piscoturi
  • 500 g mascarpone
  • 4 oua
  • 3 linguri zahar
  • 250 ml cafea
  • 3 linguri lichior de cafea sau coniac
  • un praf de sare
  • cacao
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Galbenusurile se amesteca cu zaharul spuma, pe urma adaugam mascarpone.

Albusurile se bat spuma separat cu un praf de sare si se adauga peste compozitia de galbenusuri.

Piscoturile se inmoaie in amestecul de cafea cu lichior.

Se aseaza primul rand de piscoturi, apoi un strat de crema, din nou piscoturi, crema, pana cand se termina toate.

Se pudreaza cu cacao.

Se da la frigider pana a doua zi.

 

RETETA IN IMAGINI

Tiramisu-0
Tiramisu-1
Tiramisu-2
Tiramisu-3
Tiramisu-4
Tiramisu-5
Tiramisu-6

COMENTARII (13)

Zamfira

Zamfira 1

26.12.2015, 22:27

Bun Tiramisu, si ce bine arata!

roxana_simona

roxana_simona 1

01.01.2016, 21:22

multumesc

mihaelar63

mihaelar63 1

09.01.2016, 00:52

Tiramisu nu se refuza

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!