Tiramisu reţetă originală

de Aletta in Prajituri, 6 Ian 2016 | 4779 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Am pregatit aceasta deliciosa prajitura pentru onomastica viitorului meu sot, de Sf Ion!
 

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 1 l frisca Viva sau Hulala
  • 8 galbenusuri
  • 200 g zahar pudra
  • 4 intaritoare pentru frisca
  • 500 g mascarpone
  • un praf de cacao
  • piscoturi un pachet mare
  • 2 linguri de ness
  • 50 ml whiskey
  • 250 ml apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală

Pentru inceput galbenusurile se mixeaza cu zaharul pudra pana devine crema albicioasa si se dubleaza volumul.

Se incorporeaza treptat mascarponele si se omogenizeaza bine.

Se baga la frigider pana se bate frisca.

Frisca se bate cu intaritorul pentru frisca pana cand nu curge.

Se adauga si crema de mascarpone peste frisca si se lasa deoparte.

Piscoturile se trec prin apa amestecata cu ness si whisky-ul si se aseaza pe o tava

Se pune jumatate de crema peste piscoturi si se mai pune un rand de piscoturi si se pune cealalta jumatate de crema.

Se pudreaza cu cacao.

Se serveste a 2 a zi.

TIPS-URI

1

zaharul pentru crema trebuie sa fie neaparat pudra ,nu zahar normal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Aletta 1

07.01.2016, 10:42

Da Camelya e foarte bun
Te pup

dantes 1

09.01.2016, 14:30

Delicios!

Aletta 1

10.01.2016, 10:48

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu ness