Tiramisu

de Aletta in Prajituri, 6 Ian 2016 | 2703 vizualizari

 

Am pregatit aceasta deliciosa prajitura pentru onomastica viitorului meu sot, de Sf Ion!
 

 

INGREDIENTE

  • 1 l frisca Viva sau Hulala
  • 8 galbenusuri
  • 200 g zahar pudra
  • 4 intaritoare pentru frisca
  • 500 g mascarpone
  • un praf de cacao
  • piscoturi un pachet mare
  • 2 linguri de ness
  • 50 ml whiskey
  • 250 ml apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Pentru inceput galbenusurile se mixeaza cu zaharul pudra pana devine crema albicioasa si se dubleaza volumul.


Se incorporeaza treptat mascarponele si se omogenizeaza bine.


Se baga la frigider pana se bate frisca.


Frisca se bate cu intaritorul pentru frisca pana cand nu curge.


Se adauga si crema de mascarpone peste frisca si se lasa deoparte.


Piscoturile se trec prin apa amestecata cu ness si whisky-ul si se aseaza pe o tava


Se pune jumatate de crema peste piscoturi si se mai pune un rand de piscoturi si se pune cealalta jumatate de crema.


Se pudreaza cu cacao.


Se serveste a 2 a zi.

 

TIPS-URI

1

zaharul pentru crema trebuie sa fie neaparat pudra ,nu zahar normal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Aletta 1

07.01.2016, 10:42

Da Camelya e foarte bun
Te pup

dantes 1

09.01.2016, 14:30

Delicios!

Aletta 1

10.01.2016, 10:48

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu