Tiramisu reţetă originală

de Rahela Velicu in Prajituri, 3 Mai 2016 | 3170 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Ceva rapid si delicios! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/tiramisu/

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 200 g piscoturi/1 pachet
  • 2 oua
  • 1 cutie de mascarpone (250 g)
  • 200 g zahar
  • 200 g cafea indulcita
  • cacao
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală

Se bat albusurile spuma in primul rand.

Galbenusurile se bat cu zaharul pana se albesc. Se adauga mascarpone peste galbenusuri si se mixeaza in continuare pana se incorporeaza bine. Adaugam crema de galbenusuri peste albusurile batute spuma si amestecam bine. Va rezulta o crema delicioasa.

Se pune cafeaua intr-un bol intins sa putem pune piscoturile.

Intr-o craticioara sau intr-un vas de yena asezam un strat de piscoturi inbibate in cafea.Punem o parte de crema, apoi alt strat de piscoturi si la final crema.

Deasupra am presarat cacao.

Am dat la frigider pana a doua zi. Este suficient si 3-4 ore sa stea la frigider.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti inbiba piscoturile in sirop de fructe.

2

Crema se poate amesteca si cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă adaptata