Tiramisu clasic

de Anamaria7 in Prajituri, 14 Iun 2011 | 16759 vizualizari

 

O reteta fiiina cu putiiin adaos de zahar pe langa cel din piscoturi :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi Savoiardi
  • 500gr branza mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • 3 pliculete zahar vanilinat
  • 400ml cafea tare
  • cacao pentru ornat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu clasic:

Mixam galbenusurile cu zaharul vanilinat, apoi adaugam branza si omogenizam.

Inmuiem rapid piscoturile in cafea, asezam un strat, acoperim cu un strat de crema, apoi repetam terminand cu un strat de crema.

Folosim cacao pentru pudrat.

 

TIPS-URI

1

In crema se poate pune si frisca sau albusuri batute, dar reteta clasica e aceasta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu clasic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

germiniasi 1

22.07.2011, 20:32

si albusu ?
daca nu pui si albusu batut spuma e prea gretoasa crema.cred

germiniasi 1

22.07.2011, 20:33

sigur

Anamaria7 1

22.07.2011, 23:27

nunu, germiniasi, reteta originala nu contine albusuri batute. si avand in vedere ca nu exista gelatina si nici nu se coace, albusurile nu stiu cum ar sta tepene mai mult timp e foarte usoara crema, nu e deloc gretoasa, nu e nici prea dulce

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!