Tiramisu clasic

de Anamaria7 in Prajituri, 14 Iun 2011 | 16927 vizualizari

 

O reteta fiiina cu putiiin adaos de zahar pe langa cel din piscoturi :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi Savoiardi
  • 500gr branza mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • 3 pliculete zahar vanilinat
  • 400ml cafea tare
  • cacao pentru ornat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu clasic:

Mixam galbenusurile cu zaharul vanilinat, apoi adaugam branza si omogenizam.


Inmuiem rapid piscoturile in cafea, asezam un strat, acoperim cu un strat de crema, apoi repetam terminand cu un strat de crema.


Folosim cacao pentru pudrat.

 

TIPS-URI

1

In crema se poate pune si frisca sau albusuri batute, dar reteta clasica e aceasta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu clasic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

germiniasi 1

22.07.2011, 20:32

si albusu ?
daca nu pui si albusu batut spuma e prea gretoasa crema.cred

germiniasi 1

22.07.2011, 20:33

sigur

Anamaria7 1

22.07.2011, 23:27

nunu, germiniasi, reteta originala nu contine albusuri batute. si avand in vedere ca nu exista gelatina si nici nu se coace, albusurile nu stiu cum ar sta tepene mai mult timp e foarte usoara crema, nu e deloc gretoasa, nu e nici prea dulce

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu la pahar