Tiramisu clasic

de Gherca Daniela in Prajituri, 15 Oct 2014 | 2684 vizualizari

 

Acesta prajitura de tiramisu am incercat-o dupa reteta Jamilei, putin modificata si a iesit foarte delicioasa. >:D

 

INGREDIENTE

  • 400g piscoturi
  • 250g mascarpone
  • 250g frisca batuta
  • 5 galbenusuri
  • 100g zahar
  • 2 linguri de lichior de cafea
  • 500ml cafea preparata indulcita
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu clasic:

Galbenusurile le batem bine cu zaharul si lichiorul de cafea pana se inalbesc frumos, adaugam mascarponele la temperatura camerei si mixam usor pana omogenizam bine totul. Frisca batuta o amestecam si pe ea in aceasta compozitie cu o spatula pentru a nu strica textura cremei.


Pentru ansamblare (eu am folosit un vas yena), am pus un strat de piscoturi inmuiate in cafea, peste, jumatate din crema apoi din nou un strat de piscoturi inmuitate in cafea si restul de crema. Deasupra am pudrat cu cacao toata suprafata si am dat la rece pentru cateva ore.


Super delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu clasic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

15.10.2014, 20:47

Foarte bun!

Satisfyyourcravings 1

15.10.2014, 22:00

Preferatul meu!

dantes 1

16.10.2014, 08:18

Delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu cu fructe de padure