Desert tiramisu cu ananas

de Bucataras Diana in Prajituri, 24 Mar 2018 | 3859 vizualizari

 

Ador tiramisu si sa il fac si sa il pap :P. nu am dat gres niciodata cu el. Am facut in cateva combinatii dar cea care ne place cel mai mult este cel cu ananas. Carcotasii sa zica mersi ca nu am pus (inca - sic) si ceva seminte :P . Astea fiind scrise va astept la desert.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 750 g mascarpone
  • 400 g piscoturi
  • o cutie de compot de ananas
  • 250 g cafea tare
  • esenta de migdale
  • 3 linguri de zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tiramisu cu ananas:

Facem cafeaua (fara zahar) si o lasam sa se raceasca.

Punem ananasul la scurs.

Separam albusurile de galbenusuri. Amestecam bine galbenusurile cu zaharul, apoi adaugam mascarpone si mixam pana se omogenizeaza. Adaugam si esenta de migdale si amestecam. Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Turnam spuma de albusuri peste crema, amestecam usor cu o spatula pana se incorporeaza si dam la frigider.

Tocam ananasul cubulete. Insiropam rapid fiecare piscot cu compot de ananas si le asezam intr-o tava. Peste piscoturi turnam un strat de crema de mascarpone, presaram cubulete de ananas si adaugam un alt strat de piscoturi insiropate in cafea, apoi inca un strat de crema, presaram restul de cubulete de ananas, pudram cu cacao si dam la frigider pentru cateva ore.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tiramisu cu ananas" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura insiropata, cu ciocolata si crema de ricotta