Tiramisu cu banane

de ella49 in Prajituri, 21 Noi 2011 | 6558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un pachet dublu de piscoturi 450g
  • Crema de branza Mascarpone 500g
  • 2 plicuri de praf de frisca
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri cafea
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri cacao pudra
  • 2 banane
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu banane:

Se face o cafea cu 2 linguri de cafea,2 de zahar si 400 ml apa si o lasati sa se raceasca.


Intre timp preparati frisca.Intr-un bol puneti laptele impreuna cu praful de frisca si amestecati cu mixerul.Punem peste frisca crema de branza Mascarpone si amestecam usor.


Intr-o tava punem primul strat de piscoturi inmuiate in cafea.Puneti jumate din crema peste apoi bananele taiate felii.Puneti al 2-lea strat de piscoturi si turnati peste ele restul de crema.


Pe suprafata prajiturii puneti cacao si o lasati la rece timp de 5 ore.


POFTA BUNA!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

09.11.2012, 10:47

La multi ani!

Rocsi 1

09.11.2012, 20:46

La multi ani!

- TABITA - 1

24.03.2013, 21:34

Minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert tiramisu