Tiramisu cu banane

de ella49 in Prajituri, 21 Noi 2011 | 5665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un pachet dublu de piscoturi 450g
  • Crema de branza Mascarpone 500g
  • 2 plicuri de praf de frisca
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri cafea
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri cacao pudra
  • 2 banane
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu banane:

Se face o cafea cu 2 linguri de cafea,2 de zahar si 400 ml apa si o lasati sa se raceasca.

Intre timp preparati frisca.Intr-un bol puneti laptele impreuna cu praful de frisca si amestecati cu mixerul.Punem peste frisca crema de branza Mascarpone si amestecam usor.

Intr-o tava punem primul strat de piscoturi inmuiate in cafea.Puneti jumate din crema peste apoi bananele taiate felii.Puneti al 2-lea strat de piscoturi si turnati peste ele restul de crema.

Pe suprafata prajiturii puneti cacao si o lasati la rece timp de 5 ore.

POFTA BUNA!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Tiramisu cu banane-0
Tiramisu cu banane-1
Tiramisu cu banane-2

COMENTARII (12)

Bunica

Bunica 1

09.11.2012, 10:47

La multi ani!

Rocsi

Rocsi 1

09.11.2012, 20:46

La multi ani!

- TABITA -

- TABITA - 1

24.03.2013, 21:34

Minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!