Tiramisu reţetă cu fructe

de ela in Torturi, 5 Iun 2012 | 4809 vizualizari

 

delicat si dulce....

 

INGREDIENTE

  • 1kg capsuni
  • 4oua
  • 250gr mascarpone
  • 180gr zahar(eu am pus indulcitor diamant)
  • 24piscoturi
  • 175ml suc de capsuni+1lingura zahar(indulcitor)+125ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu fructe:

Tiramisu reţetă cu fructe

Spalam capsunile,le rupem coditele,le taiem in doua si le punem la scurs intr-o sita.Din 200gr capsuni facem un suc pe care il amestecam cu o lingura de zahar si pana la 300ml punem apa.

Separam galbenusurile de albusuri.

Galbenusurile le frecam cu 120 gr  zahar sau indulcitor pana se albesc.Se pune crema de mascarpone si se omogenizeaza bine.

Albusurile se mixeaza cu un praf de sare,se adauga 60gr zahar sau indulcitor si se bat pana se intaresc.,apoi le incorporam in compozitia de mai sus,omogenizand bine.Adaugam si capsunile si amestecam usor.

Intr-o forma rotunda de tort de 20cm,cu fund detasabil,punem un strat de piscoturi trecute rapid prin sucul de capsuni,peste care turnam un strat de crema,apoi continuam la fel pana terminam crema si piscoturi.Dam la rece cateva ore,inainte sa dam marginile formei jos.Ornam cu capsuni.

TIPS-URI

1

ouale sa fie cat mai proaspete,daca se poate,de tara

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

ela 1

06.06.2012, 21:10

Miuta,multumesc mult,imi era dor de tine ,ma mai abtin ca boala nu ma mai lasa sa imi fac de cap

Panacris 1

08.06.2012, 20:29

Super bun si delicat!

Alinutza80 1

25.06.2012, 16:42

foarte tentant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu fructe